Öppet hus 24 november 2018

Välkommen till Öppet hus lördagen 24 november klockan 10-13!

Bli guidad runt på skolan av elever från Hotell-och turistprogrammet. Besök också deras trevliga lokaler och bli bjuden på en god våffla medan du får information om utbildningen.

Om du är intresserad av matlagning och restaurang besöker du Restaurang- och livsmedelsprogrammets utbildningsrestaurang på Parapeten i Norra hamnen. Där får du inblick i kök, servering och bar. Är du istället intresserad av inriktningen Bageri och konditori är du välkommen att besöka bageriet på skolan på Bredgatan.

Är du intresserad av Fordon- och transportprogrammet ska du besöka verkstäderna på Cindersgatan. Här visar eleverna upp olika praktiska moment inom programmets inriktningar och samarbetspartners från branschen visar upp ny teknik.

I El- och energiprogrammets verkstäder kan du se eleverna arbeta med olika installationer inom el-, larm- och styrteknik.

Besök Floristprogrammets kreativa salar och titta på elevernas utställning av blomsteraccessoarer eller köp ett adventsinspirerat blomsterarbete med dig hem.

I Finsnickeriprogrammets verkstad kan du se hur eleverna arbetar med olika praktiska moment inom hantverket. De har tillverkat fina skärbrädor som finns att köpa.

VVS- och fastighetsprogrammet träffar du elever som har valt en utbildning inom VVS, fastighets- eller ventilationsteknik i deras verkstäder.

Gå till Bygg- och anläggningsprogrammet i bygghallarna eller målareleverna i deras nya lokaler om du är intresserad av snickeri, anläggning, mureri, målning, plåtslageri eller betongarbete för att se hur deras utbildning går till.

På skolan finns också Introduktionsprogrammet med en rad olika alternativ.

Passa på att prata med elever och personal och få information inför ditt gymnasieval!

Här kan du se en översiktskarta över Rönnowska.