Vad tycker eleverna på VVS och fastighetsprogrammet?

Linus, årskurs 3

Jag valde VF-programmet eftersom jag ville ha en praktisk studietid och inte bara teorilektioner. Jag hörde även från vänner att Rönnowska skolan är en bra skola att gå på med bra lärare, praktiska moment och bra skoltider. Efter gymnasiet planerar jag att börja jobba på firman som jag har praktiserat på, där trivs jag bra.

Aleksander, årskurs 3

Jag valde det här programmet för att jag är väldigt intresserad av att arbeta med händerna. VVS har utvecklat mig som person både psykiskt och fysiskt. Jag vill ha möjligheten att plugga vidare efter gymnasiet. VF-programmet ger mig de perfekta förutsättningarna för att kunna läsa en tvåårig utbildning till VVS-ingenjör på yrkeshögskolan. Lärarna på Rönnowska har lärt mig mycket. De är väldigt duktiga på att lära ut, hjälper eleverna på ett bra sätt och är dessutom väldigt trevliga. VF-programmet har öppnat upp nya vägar och möjligheter för mig och jag ser en väldigt ljus framtid framför mig inom VVS.

Javad, årskurs 3

Jag valde VF-programmet på Rönnowska skolan för att det jag blir attraktiv på arbetsmarknaden. Det jag gillar med programmet är att jag får utföra både teoretiska och praktiska moment. Lärarna på VF-programmet bryr sig om eleverna och kämpar med dem för att de ska lyckas. Min framtid ser bra ut och jag har stor chans att få jobb direkt efter utbildningen.