Poängplan Yrkesintroduktion Restaurang- och livsmedelsprogrammet (IMYRL)
Kurs
|
Poäng
|
År 1
|
År 2
|
År 3
|
GEMENSAMMA
|
|
|
|
|
Hygienkunskap
|
100
|
X
|
X
|
X
|
Måltids- och branschkunskap
|
100
|
X
|
X
|
X
|
Service och bemötande 1
|
100
|
X
|
X
|
X
|
Svenska/Svenska som andraspråk
|
100
|
X
|
|
|
Engelska (grundskola eller gymnasiekurs)
|
100
|
X
|
|
|
Matematik (grundskola eller gymnasiekurs)
|
100
|
X
|
|
|
|
|
|
|
|
INRIKTNING: BAGERI
|
|
|
|
|
Bageri 1
|
100
|
|
X
|
X
|
Bageri 2
|
200
|
|
X
|
X
|
Livsmedels- och näringskunskap
|
100
|
|
X
|
X
|
|
|
|
|
|
INRIKTNING: KÖK
|
|
|
|
|
Matlagning 1
|
100
|
|
X
|
X
|
Matlagning 2
|
200
|
|
X
|
X
|
Livsmedels- och näringskunskap
|
100
|
|
X
|
X
|
|
|
|
|
|
INRIKTNING: SERVERING
|
|
|
|
|
Servering 1
|
100
|
|
X
|
X
|
Servering 2
|
200
|
|
X
|
X
|
Ansvarsfull alkoholhantering
|
100
|
|
X
|
X
|