Poängplan Yrkesintroduktion Restaurang- och livsmedelsprogrammet (IMYRL)
Poängplan Yrkesintroduktion Restaurang- och livsmedelsprogrammet (IMYRL)
Kurs | Poäng | År 1 | År 2 | År 3 |
---|---|---|---|---|
GEMENSAMMA
|
||||
Hygienkunskap
|
100 | X | X | X |
Måltids- och branschkunskap
|
100 | X | X | X |
Service och bemötande 1
|
100 | X | X | X |
Svenska/Svenska som andraspråk
|
100 | X | ||
Engelska (grundskola eller gymnasiekurs)
|
100 | X | ||
Matematik (grundskola eller gymnasiekurs)
|
100 | X | ||
INRIKTNING: BAGERI
|
||||
Bageri 1
|
100 | X | X | |
Bageri 2
|
200 | X | X | |
Livsmedels- och näringskunskap
|
100 | X | X | |
INRIKTNING: KÖK
|
||||
Matlagning 1
|
100 | X | X | |
Matlagning 2
|
200 | X | X | |
Livsmedels- och näringskunskap
|
100 | X | X | |
INRIKTNING: SERVERING
|
||||
Servering 1
|
100 | X | X | |
Servering 2
|
200 | X | X | |
Ansvarsfull alkoholhantering
|
100 | X | X |