Poängplan Yrkesintroduktion Restaurang- och livsmedelsprogrammet (IMYRL)

Poängplan Yrkesintroduktion Restaurang- och livsmedelsprogrammet (IMYRL)

Kurs Poäng År 1 År 2 År 3
GEMENSAMMA
Hygienkunskap 100 X X X
Måltids- och branschkunskap  100 X X X
Service och bemötande 1 100 X X X
Svenska/Svenska som andraspråk 100 X
Engelska (grundskola eller gymnasiekurs) 100 X
Matematik (grundskola eller gymnasiekurs) 100 X
INRIKTNING: BAGERI
Bageri 1 100 X X
Bageri 2 200 X X
Livsmedels- och näringskunskap 100 X X
INRIKTNING: KÖK
Matlagning 1 100 X X
Matlagning 2 200 X X
Livsmedels- och näringskunskap 100 X X
INRIKTNING: SERVERING
Servering 1 100 X X
Servering 2 200 X X
Ansvarsfull alkoholhantering 100 X X
Kurs Poäng År 1 År 2 År 3
GEMENSAMMA
Hygienkunskap 100 X X X
Måltids- och branschkunskap  100 X X X
Service och bemötande 1 100 X X X
Svenska/Svenska som andraspråk 100 X
Engelska (grundskola eller gymnasiekurs) 100 X
Matematik (grundskola eller gymnasiekurs) 100 X
INRIKTNING: BAGERI
Bageri 1 100 X X
Bageri 2 200 X X
Livsmedels- och näringskunskap 100 X X
INRIKTNING: KÖK
Matlagning 1 100 X X
Matlagning 2 200 X X
Livsmedels- och näringskunskap 100 X X
INRIKTNING: SERVERING
Servering 1 100 X X
Servering 2 200 X X
Ansvarsfull alkoholhantering 100 X X