Restaurang Parapeten

I vår restaurangmatsal Parapeten utbildar vi kockar och serveringspersonal. När du besöker oss blir du delaktig i en lektion på Restaurang- & Livsmedelsprogrammet.

Servering på Parapeten. Foto: Christian Holmström

Våra elever får under tre år lära sig grunderna inom restaurangbranschen, både teoretiskt och praktiskt. För att alla elever ska få så bra utbildning som möjligt och öva, måste du som gäst beställa 3 rätter – till en rimlig kostnad. Vi lovar göra vårt allra bästa för att förgylla din måltid. Vem vet – du kanske får din mat tillagad och serverad av morgondagens stjärnor i kök och matsal.

Öppettider

Efter drygt ett år av köksrenovering har vi sedan den 2 februari öppnat upp vår restaurang igen.

Nytt för denna annorlunda termin är att vi kommer ha två bokningsbara sittningar. Vi ber dig respektera dessa tider.

Tisdagar, klockan 11:30 och 12:00
Husmanstisdag: 2-rättersmeny för 110kr/person

Torsdagar, klockan 11:30 och 12:00
A la Carte: 3-rättersmeny för 200kr/person

Fredagar, klockan 11:30 och 12:00
A la Carte: 3-rättersmeny för 200kr/person

Bordsbokning

Hos oss är det förbokning som gäller – det vill säga ingen drop-in. Precis som tidigare år, öppnar vi upp bokningarna i omgångar.

Boka bord på telefon 042-10 71 71.
Bokningstelefonen är bemannad tisdagar, torsdagar och fredagar mellan klockan 10:00-11:15.

Övrig info

Vi är en restaurangskola och våra elever är under utbildning – detta innebär att vi vissa dagar har stängt bokningstelefonen av olika anledningar till exempel för teoretiska genomgångar, praktiska prov, studiedagar eller annat. Vi ber dig då att försöka vid annat tillfälle.

Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens anvisningar/restriktioner och gör allt vi kan för att du som gäst ska känna dig trygg hos oss.

Varmt välkommen till oss!

Elever och lärare på Parapeten

Ps. Vi reserverar oss för eventuella förändringar.