error

Restaurang Parapeten

I vår restaurangmatsal Parapeten utbildar vi kockar och serveringspersonal. När du besöker oss blir du delaktig i en lektion på Restaurang- och Livsmedelsprogrammet.

Tallrik med mat hålls fram
Servering på Parapeten. Foto: Christian Holmström

Våra elever får under tre år lära sig grunderna inom restaurangbranschen, både teoretiskt och praktiskt. För att alla elever ska få så bra utbildning som möjligt och öva, måste du som gäst beställa 3 rätter från vår meny, en förrätt, en varmrätt och en dessert. Vi lovar göra vårt allra bästa för att förgylla din måltid. Vem vet – du kanske får din mat tillagad och serverad av morgondagens stjärnor i kök och matsal.

Lunchöppet på torsdagar och fredagar.

Ankomst klockan 11:30 eller 12:00. Sittningstid cirka 2,5 timme.

3-rätters a la Carte för 200kr/person.

Betalning sker med kontakt eller kort. Vi tar ej swish!

Bordsbokning

Hos oss är det förbokning som gäller – det vill säga ingen drop-in.

Boka bord på telefon 042-10 71 71.
Bokningstelefonen är bemannad torsdagar och fredagar mellan klockan 10:00-11:15.

Övrig info

Parkering finns utanför men tänk på att den snabbt blir full.

Låsbara skåp finns för ytterkläder, medtag en 5-krona.

Vi är en restaurangskola och våra elever är under utbildning – detta innebär att vi vissa dagar har stängt bokningstelefonen av olika anledningar till exempel för teoretiska genomgångar, praktiska prov, studiedagar eller annat. Vi ber dig då att försöka vid annat tillfälle.

Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Varmt välkommen till oss!

Elever och lärare på Parapeten