Restaurang Parapeten

I vår restaurangmatsal Parapeten utbildar vi kockar och serveringspersonal. När du besöker oss blir du delaktig i en lektion på Restaurang- & Livsmedelsprogrammet.

Servering på Parapeten. Foto: Christian Holmström

Våra elever får under tre år lära sig grunderna inom restaurangbranschen, både teoretiskt och praktiskt. För att alla elever ska få så bra utbildning som möjligt och öva, måste du som gäst beställa 3 rätter – till en rimlig kostnad. Vi lovar göra vårt allra bästa för att förgylla din måltid. Vem vet – du kanske får din mat tillagad och serverad av morgondagens stjärnor i kök och matsal.

Torsdagar och fredagar kommer det vara öppet i restaurangen under höstterminen 2019 med start i mitten av september. A la carte torsdag och fredag: 3-rättersmeny för 200 kr/pers.

Du kan göra din bokning torsdagar och fredagar 10–11:15. Telefonsvararen går igång de dagar då vi har teoretiska/praktiska lektioner/prov. Då får ni återkomma en annan dag.

Under vårterminen 2020 kommer Parapeten att vara stängd pga. renoveringsarbete.

Varmt välkommen!